Disclaimer

A Pension Oasis panzió tájékoztatja Önt, hogy webolunk megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Pension Oasis panzió előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Pension Oasis panzió azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldal kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Pension Oasis panzió weboldalának tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a Pension Oasis panzió semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A Pension Oasis panzió fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Pension Oasis panzió nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Mivel a Pension Oasis panzió nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Pension Oasis panzió nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Pension Oasis panzió honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Pension Oasis panzió azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Pension Oasis panzió.

Enquirey

Contact us!

Pension Oasis

9872 Millstatt am See,

Alexanderhofstraße 74,

Kärnten | AUSTRIA